Снимка: Нова тв
fallback

Камелия Тодорова стана поредният изгонен от VIP Brother, след като събра малко над 7 процента от зрителското одобрение.

Още в началото на номинациите от застрашените за напускане отпадна Ели Гигова, която получи единодушна подкрепа от Домсъвета. Истинска буря се разрази по време на защитата на останалите. Устата Людмила Захажаева излезе от Къщата, за да подкрепи своята дъщеря Албена Вулева и срещна сериозен отпор от не по-малко устата журналистка Маргарита Михнева, която бе в студиото да изтъкне добрите страни на Камелия Тодорова.

"Камелия е такава и в живота. Тя избягва скандалите и е пример как един човек въпреки проблемите с държавата и мъжете до себе си може да успее", заяви Михнева.

Според майката на Вулева обаче джаз певицата е била дребнава и скучна в шоуто, използвала нецензурен език и била част от битовите скандали.

В крайна сметка вотът според продуцентите беше в полза на Жени и Тачо, а на второ място се нареди Албена.

Самата Камелия Тодорова обяви, че не може да предполага за причините за ниския резултат. Според нея това може да се дължи на факта, че тя бе далеч от скандалите.

От скандала обаче не избяга фолкпевицата Кали, която влезе в открит конфликт със Захажаева. Двете размениха куп нецензурни обиди, а Кали дори се въоръжи срещу своята съперница - с парфюм, с който намекна за ниската лична хигиена на рускинята и кучето й Исай.

Членът на Домсъвета Магърдич Халваджиян определи словесната схватка между семейство Вулеви от една страна, и Кали и Камелия Воче от друга, като "края на света". Той определи Вулеви като злобни хора, които се възползват от слабостта на другите и това им доставя удоволствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

rymi

преди 9 години

goljama prostotija kak se izlagat za edin xonorar zagybvash dostoinstvo .Stana mi jal za kamelija Todorova che se pokazva i zabarkva v tazi gnysna prostashtina.E tova li e balgarina ,tova li ni e novoto no za sajalenie ..........mnogo jalko

13

bobo

преди 9 години

*ati bokluka, sdelano v BG... uuu. Smurdi na suvetski soz.

12

мнение

преди 9 години

На отвратителни сцени станахме свидетели в така наречения "ВИП Брадър" - злобата между някои от участниците стигна дотам, че да се опитат да се засегнат чрез децата си. А логиката на г-жа Захагаева е много интересна - по време на първото си появяване на екран през цялото време громи "ВИП Брадър" и Нова ТВ, каза, че такива предавания са вредни за българина и т.н. (което си е вярно) - а после сравнително бързо прие поканата да е част точно от това предаване!

fallback